ljubav

Vjerovatno ste dosta puta u životu sami sebi postavili ovakvo pitanje, kada vam se neka osoba sviđa. A da li se vi njemu sviđate pokazuje niz faktora i njegovog ponašanja.

Muškarac kada je zainteresovan za vas će sigurno napraviti prvi korak, a to može potražiti vas na društvenim mrežama, raspitati se vaš broj ili slično. Ali na svaki mogući način će se potruditi da vam se približi.

Da li mu se sviđam ili ne sviđam?

Ova vječita dilema u vama sigurno preovladava i u društvu, pa najbolje prijateljice na sličan način ispitujete. Ono što su očiti pokazavatelji da se i vi dopadate toj osobi je njegovo ponašanje.

On Vam postavlja pitanja

Ovo je jedan od sigurni znakova da je muškarac zainteresovan za vas, često će vas ispitivati o ličnom životu, vašim navikama, pitanjima iz vaše prošlosti.

Kontakt očima

Ako se sviđate muškarcu on će vam to pokazati najprije očima, direktan pogled u vaše oči i neće “lutati” očima okolo.

Posvjećuje vam pažnju

Ako se nađete u društvu gdje vas ima više, uvijek će muškarac najviše pažnju prikloniti vam ako mu sviđate. Bilo to kroz razgovor, odabir muzike koju vi volite ili čak mjesta.

Želi da što više vremena provodi sa vama

Muškarcu kojem je stalo do određene žene može to pokazati na način da što više vremena želi provoditi sa vama, pozivat će vas vani, stalno će vam se javljati na društvenim mrežama i željeti što više razgovora i provedenog vremena u vašem društvu.

Daje vam komplimente

Iskoristit će svaku moguću situaciju da vam udijeli kompliment, to je jasan znak da mu se sviđate i želi da vidi vašu reakciju.

Idealizuje vas

Muškarac kojem se sviđate uvijek će da vas idealizuje, iako ste i same možda svjesne svojih mana on će ih ignoristi i “upakivati” da to ispadne više pozitivno nego mana.

Ljubomaran je na druge muškarce u vašoj blizini

Ako u njegovom društvu ili čak njemu direktno spomene nekog drugog muškarca, primjetit će te njegovu ljubomoru. Čak će sigurno i iskomentarisati nešto da vas indirektno odvoji od njekoga drugog. Bilo to da će pronalaziti njegove mane, ili iskoristit nešto što zasigurno zna da vi ne volite i primjeniti na njega.

Ovo su samo neke od činjenica da se sviđate muškarcu, a konačno ćete saznati samo ukoliko ga pitati, ili ste dovoljno strpljive da ćekate njegov “prvi” korak.


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up