Ja sam jako usamljena udovica, moj bivši muž. i je ostavio bogatstvo ali tražim nekoga da zajedno trošimo. Ako ti sviđam klikni ovdje i dodaj me.

O sebi mogu reći da sam opuštena, uživam u novim poznanstvima, ali sam usamljena i nezadovoljna jer nemam pravog muškarca. Iz tog razloga sam slučajno vidjela ovaj sajt za upoznavanjei odlučila da postavim oglas.

Nako smrti muža ja sam bila cijelo vrijeme sam, imam sve što novac može priuštiti, ali osjećam se prazno i usamljeno u svojoj velikoj kući.

Želim pronaći muškarca pored kojeg ću se osjećati voljeno, želim da putujemo, izlazimo i uživamo u životu jer ja sam finansijski obezbjeđena do kraja života.

Bogati muž mi je ostavio dosta novca, tri velike kompanije i mnogo automobila, ali pored svega toga meni je bitnije da budem voljena.

AKo ti se sviđam i želiš da se bolje upoznamo, klikni ovdjei javi mi se da se bolje upoznamo, mislim da dopisivanjem možemo više saznati jedno o drugome i nadam se da ćemo se složiti u svim pogledam i svidjeti jedno drugome.


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up