Uslovi korištenja

Ovaj dokument predstavlja osnovne uvjete korištenja, prilikom registracije na https://glasno.org prihvatate naše uslove korištenja i obavezujete se da ćete ih poštovati.

Web stranica Glasno.org ima pravo da uvjete korištenja, izmjeni ili dopuni bez prethodne najave i u bilo kojem trenutku.

Ukoliko niste saglasni i ne želite prihvatiti molimo Vas da prestanete koristi stranicu Glasno.org.

1. Obveze korisnika

Pristupanjem na Glasno.org suglasni ste da razumijete sve odredbe Uvjete korištenja..

1.a) Učlanjenje na Glasno.org
Učlanjenje na je besplatno, kao i korištenje svih opcija sajta za sve njezine korisnike.

2. Brisanje profila
Glasno.org zadržava pravo da bilo kojem korisniku bez prethodne najave pobriše profil ukoliko se ustvrdi kršenje Uvjeta korištenja. Profil na Glasno.org je moguće obrisati kontaktiranjem administratorske podrške.

3. Nedopuštene aktivnosti i sadržaji:
– objava sadržaja koji krše postojeće domaće i/ili međunarodne zakone kao što su rasistički, uvredljivi, prijeteći, pedofilski sadržaji ili sadržaji koji na drugi način prikazuju djecu ili maloljetne osobe.
– Objava slika sa scenama eksplicitnog seksa, polnih organa i slično
– lažno predstavljanje odnosno predstavljanje u ime druge osobe
– objavljivanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
– objavljivanje promotivnog i reklamnog sadržaja
– svjesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili drugi računalni kod čije izvršavanje uništava, oštećuje ili ograničava funkcionalnost računalnog hardvera, softvera ili podataka
– objavljivanje tuđih osobnih podataka
– javna objava podataka iz kojih se nedvosmisleno može ustvrditi vaš ili tuđi identitet (ime i prezime, skpe, email ili poštanska adresa, broj telefona i sl.)

4. Zaštićeni sadržaj

– Glasno.org sadrži vlasničkim pravima zaštićeni materijal koji se ne smije kopirati, mijenjati, prenositi, distribuirati, prikazivati i prodavati bez izričitog pismenog dopuštenja.
– korisnici su individualno odgovorni za sadržaje koji objavljuju na Glasno.org, što uključuje sadržaje koji su potpuno ili djelomično dostupni svim korisnicima, kao i sadržaje koji se razmjenjuju između dva korisnika
– registracijom korisnici su suglasni da Glasno.org ima sva prava na korištenje materijala objavljenog na ovim stranicama
– registracijom korisnici su suglasni da im Glasno.org povremeno može dostavljati reklamne materijale na isključivo registracijski mail, SMS ili MMS porukom isključivo na brojeve mobilnih uređaja iz korisničke baze

5. Odricanje od odgovornosti
Glasno.org ne garantira dostupnost svojih sadržaja i usluga u svako vrijeme i sa svakog računala i/ili operacijskog sustava. Svi sadržaji, profili i usluge objavljeni su u najboljoj namjeri, ali bez ikakve garancije tačnosti i funkcionalnosti. Glasno.org ne snosi odgovornost za direktne ili indirektne štete nastale korištenjem svojih sadržaja i usluga.
Glasno.org ne garantuje autentičnost profila, te objavljevinje podataka sa istih profila.

Uloguj se na svoj profil Napravi profil

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Napravi profil Vec imate profil?

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up