da li me decko vara

Da li me dečko vara? Često se postavlja ovakvo pitanje, naročito u početku veze kada baš i nemate nekog međusobnog povjerenja.

Međutim kada sebi počnete posavljati ovakva pitanja i imate intuiciju, a ženska intuicija je uvijek mnogo jaka onda ima razloga za paniku. Varanja u vezi svakako ćete primjetiti i nikada skoro to nije moguće potpuno sakriti.

Mi ćemo vam pokušati da navedemo neke od činjenica koje muškarac pokazuje ako vas vara.

Prva i možda jedna od ključnih naznaka je:

Ne zove vas među prijatelje

Ovo je jedan od izgovara kad muškarac želi da provodi vrijeme sa nekim drugim, odnosno sa osobom sa kojom vas vara, pa da bi prikrio i smanjio vašu sumnju sve češće se viđa sa “prijateljima”. Ako krenete insistirati da i vi idete, tu će nastati svađe i ubjeđivanje da sa vama nešto nije uredu, te da treba imati prostora za prijatelje.

Ponaša se drugačije prema vama

Jedan od prvih znakova da vas vara je upravo njegovo ponašanje, postaje prema vama hladniji i non stop pronalazi razloge za svađu i udaljenost od vas. Svađom se udaljavati, činite nesretnim jedno drugoga i to je upravo razlog zašto se i počinju.

Sve je manje novca

Pokazatelj da vas vara može upravo biti i novac, prevare su nekada skupe, a pogotovo ako se to radi u vezi i trudi se da sakrije prevaru. Tada se obično viđanje svodi na diskretnim hotelima, sobama, apartmanima. Ako to nije ljubavnica i ne želi ništa sa njom više od kreveta, onda nastaje problem u finansijskom smislu.

Raspoloženje

Kada primjetite da je vaš momak stalno neraspoložen ili mjenja par raspoloženja u toku dana, nešto se događa. Ukoliko je često mrzovoljan prema vama i izbjegava neke stare navike, primjera duge razogovore preko telefona, konstantno dopisivanje i sve ono što je na početku veze činilo boljim vaš odnos, onda imate razloga za brigu. Ovo se jedni od najčešći pokazitelja da u vašoj vezi postoji neka “treća” osoba.

Manje razmjenjivanje nježnosti

Ako vas muškarac vara vjerovatno će promjeniti ponašanje i razmjenu nježnosti prema vama, sve manje će biti odlazaka u krevet i vaše intime jer to ima na drugoj strani. Ako primjetite nedostatak seksa, to je razlog da vas vara.

Krije mobitel

Jasan znak da nešto nije uredu i da nešto krije je upravo sakrivanje mobitela prilikom vaših susreta. Tipa pred vama neće ništa raditi na mobitelu, neće odgovarati na poruke a najčešće će držati ugašen internet kada je sa vama. Ukoliko budete tražili da objasni razlog za nešto takvo ili tražili da vam pokaže mobilni krenut će manipulacije, kako želi da što više vremena provodi sa vama.

Da li se može spasiti veza nakon prevare?

Kada uvidite sve ove činjenice i primjetite i u vašoj vezi, a na kraju i saznate da ste prevareni mnogi se pitaju da li je to moguće popraviti. Logički i ono što bi svaka osoba koja cijeni sebe trebala uraditi je da krene dalje u životu, i naći nekoga ko će vas poštovati i nikada neće povrijediti i prevariti. Prevaru nikada ne treba oprostiti zarad bilo kakve ljubavi, jer ako je došlo do prevare tu ljubav nije ni postojala, ili je prosto iscurila i nije vrijedno davati pažnje i pokušavati popraviti.


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up