poklon za muskarca

Šta da poklonite momku je vječito pitanje i uvijek teška odluka, prvo pomišljamo da li će to biti baš pravi poklon ili razočarenje.

Pokloni su uvijek dobro došli, ali kada smo u sezoni darivanja i blagdana ponajviše se razmišlja šta kupiti voljenim. Najčešći pokloni koji su odabiru su parfemi, oni su naravno uvijek dobra odluka međutim zasigurno nikoga previše time nećete iznenaditi.

Prilikom odabira poklona za momka trebate biti kreativne, maštovite, a i dobro poznavati partnera i na osnovu tih činjenica zaključiti šta bi ga to moglo iznenaditi, pa i usrečiti.

Ako se odlučite pokloni neku stvar, neka to ne bude standardni parfem, iznenadite ga na romantičniji način primjera privjesak sa ispisanim volim te na više jezika, flašu njegovog omiljenog pića ili jednostavno kartu i kupon za putovanje sa vama.

Kada ste predugo sa nekim momkom, idealan odabir poklona je romantična večera kući sa njim, iznenadite ga sa vašom odjećom, dobrom noći u krevetu i nekom kvalitetnom poslasticom ili pićem. Naravno ako mislite da ga to neće dovoljno usrečiti najbolji odabir poklona je da provedete skupa vikend van grada ili čak države, a naravno o vašem trošku. To će svakako biti gesta koju će duže pamititi od parfema kojeg će potrošiti za mjesec dana.

Zanimljiv poklon za godišnjicu ili valentinovo svakako može biti neka vrsta knjige ili spomenara sa vašim dragim zajedničkim trenucima. Možete napraviti kao kolaž vaših fotografija, ispisati romantične citate i prosto ga iznenaditi nečim drugim osim kliše standardnih poklona.

Momku ili mužu možete i uplatiti neki wellness i spa program koji će uključiti sve masaže, a nakon toga mu u sobi prirediti romantični izgled sa ružama i flašom šampanjca ili dobrog vina.

Naravno svaki odabir idealnog poklona zavisi od same osobe i šta voli a šta ne, ovo su samo nekih od primjera i ideja šta da poklonite momku.


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up